My Dairy: Aina

Just another WordPress.com weblog

cerita xxxx punya pasal Disember 20, 2009

Hari ne aku dan eddy pergi rumah parents dia kat SJ…mama dia happy sangat….sebab kita orang datang..mama dia nampak seronok sangat…aku senyum je…sesekali kita orang cerita perihal oarng2 perempuan ne…eddy duk diam jelah…nak tunggu papa dia..mesti lambat balik…

nak dipendik cerita, malam tu eddy suruh aku teman dia tengok tv kat living room…aku duklah..macm biasa jugak..aku akan bawa segelas air panas…utk dia..tabiat dia….
then aku duklah sebelah dia…galik betul dia tengok tv…aku ne jemu jugak…cerita apelah yang dia tengok….tiba2 timbul pulak aksi x senonoh..dia ne tgok cerita ape ne?…adelak aksi panas getu…aku pulak tak boleh nak duduk diam…rasa nafas aku turun naik…sesak…betul..dia diam jer…
then,tangan dia usap slow2 kat peha aku..macam tahu aje aku tengah terangsang…dari peha naik pelak keatas..ne yang aku tak minat ne…
terbayang pulak aksi kita orang kat dubai hari tu…macam2 aksi dia ajar aku…menonggenglah…berdirilah…last2 dalam bilik air pun jadilah…
tangan dia galik ramas breast aku yang tengah tegang tu,,aku rasa aku x boleh nak tahan…x boleh nak control alim dah..tapi x nak lah tujuk pulak…malu kang…
yang aku tak sangka yang aku sendiri rapatkan bibir aku ke pipi dia. Aku cium dia dari pipi ke leher, naik ke bibir.… terus dia sambar lidah aku…. tangan eddy ligat meramas breast …aku mengeliat gelilah…hem..hem…

sedang asyik dia romen aku tu, mata aku x kebil2 melihat aksi dalam tv..rasa nak jugak macam tu… menongeng macam doggie…
tiba2 jer…telifon dia berbunyi..aku ape lagi terperanjatlah..terus aku tolak dia…eddy terperanjat bila aku tolak dia camtu…kesian dia..kecewa kut..
masa dia angkat telefon tu,dia perhati aku….malu jugak aku…tanpa membuang masa..terus aku tinggalakan dia sorang kat living room tu…malu gila siut…pandang aku..senyum2 miang pulak…malam tu..tiada papa berlaku…sebab aku tidur…hahaha..padam muka dia..meranalah tu…

 

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.